Alvin si veveritele - Alvin and the Chipmunks


Regia: Tim Hill
In rolurile principale(voce):Jason Lee,Ross Bagdasarian Jr.,David Cross,Cameron
Richardson
Gen: animatie
An:2007



Descriere:
Se apropie Craciunul si bradul in care locuiau trei frati veveritoi, Alvin, Simon si Theodore, este taiat si asezat in sala unei case de discuri. Dave, un compozitor aflat in trecere pe acolo, ii cara la plecare - fara sa stie - si pe cei trei rozatori. Dupa ce panica initiala creata la aparitia veveritoilor se domoleste, Dave isi da seama ca a descoperit niste talente incontestabile. In muzica! Asa ca le compune o melodie, care are un succes fulgerator.

"Alvin and the Chipmunks"

Peste noapte, Alvin si Veveritele devin vedete. Dar viata de vedeta are si parti urate: Ian Hawk, un producator fara scrupule, vrea sa faca tot posibilul pentru a pune mana pe micile revelatii...

Chipmunks s-au nascut in imaginatia compozitorului Ross Bagdasarian, in 1958, cand si-a investit ultimii 200 de dolari pentru a inregistra o piesa, Witch Doctor, cu o tehnica de accelerare a vocilor. Neasteptat, melodia a avut mare succes, iar Chipmunks au ramas un reper in cultura muzicala pop.

Si pentru a da viata cat mai bine formatiei inedite, Ross a decis ca vocile sa aiba si o infatisare - trei veverite cu tupeu. Prima data au aparut pe micul ecran, sub forma de marionete. Apoi au devenit personaje de cinema, in 1983, cu "Alvin & the Chipmunks", si au avut propriul lor desen animat: "The Alvin Show".

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music