American Pie 6 Presents : Beta House

In rolurile principale:Robbie Amell, Bradford Anderson, Christine Barger, Shannon Beckner, Angela Besharah, Pilar Cazares, Joe Eigo, Eugene Levy, Steve Talley, John White
Gen:Comedie
An:2007



Descriere:
Actiunea se muta din orasul Great Falls in Universitea din Michigan, unde faimoasa fraternitate Beta House impune noi standarde pentru petreceri incredibile si distractie maxima. Eroii sunt verii Erik si Dwight Stifler,din deja faimoasa familie Stifler.Erik a fost parasit de iubita din liceu si incearca sa se reinventeze intrand in fraternitate.

Intre timp, Dwight incearca sa salveze Beta House de nou infiintata fraternitate GEK(Geek), care este condusa de Edgar si trupa lui de tocilari. Cei mai buni prieteni ai lui Erik, Cooze si Bobby se hotarasc sa intre in Beta House pentru a savura colegiul la maxim. Credeau ca va fi un semestru plin de petreceri, distractie, nebunii si sex…si chiar asa a fost! Erik isi face o prietena, Ashley, Cooze ii da intalnire colegei sale de camera, Denise;in acest timp Dwight si ceilalti membrii ai fraternitatii incearca sa invinga Geek House in lupta pentru suprematia campusului.

Rivalitatea devine asa intensa incat singurul mod prin care se poate pune capat acesteia este sa organizeze o competitie, un ritual stravechi al campusului, care fusese interzis in urma cu 40 ani. Se pare ca si tocilarii pot sa devina batausi, si astfel membrii Beta trebuie sa se regrupeze pentru a-si apara onoarea in fata tocilarilor.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music