Eddie Murphy şi Tracey Edmonds au divorţat la două săptămâni de la nunta


Actorul american şi noua sa soţie, Tracey Edmonds, s-au despărţit după doar două săptămâni de la nunta lor romantică, informează People.com.

“ După mai multe discuţii, am luat de comun acord decizia de a nu ne căsători civil, pentru că nu este necesar să continuăm relaţia noastră. În timp ce recenta căsătorie simbolică din Boro Bora a fost reprezentativă pentru dragostea noastră profundă, prietenia şi respectul pe care le purtăm unul pentru celălalt la un nivel spiritual, am decis să rămânem doar prieteni”, au declarat Murphy şi Edmonds în exclusivitate pentru revista People.

“Eddie a început să ţipe la Tracey în faţa mai multor persoane. A făcut-o de mai multe ori şi a fost foarte stânjenitor”, a declarat unul dintre prietenii care au participat la nuntă.

Cei doi şi-au spus jurămintele de căsătorie în cadrul unei ceremonii private ce a avut loc pe insula Bora Bora, pe 1 ianuarie, dar, pentru că nunta a avut loc într-o ţară străină, aceasta nu a fost declarată legală.

Murphy, în vârstă de 46 de ani, şi Edmonds, în vârstă de 40 de ani, anunţaseră că se vor căsători legal în Statele Unite, dar, acum, nunta a fost anulată definitiv.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music