Michelle Rodriguez, Ana-Lucia din Lost, a ajuns dupa gratii


Penitenciarul californian Lynwood devine unul de lux. Dupa ce a fost „vizitat” de detinute celebre precum Paris Hilton, Lidsay Lohan sau Nicole Richie, o alta vedeta de la Hollywood a intrat dupa gratii. De data aceasta, este vorba despre o încarcerare mai lunga - sase luni. Asa au decis judecatorii în cazul starului din celebrul serial Lost, Michelle Rodriguez. Ea a intrat dupa gratii duminica, la ora locala 16.33, si va sarbatori Nasterea lui Iisus alaturi de cei certati cu legea.

Din pacate pentru frumoasa interpreta a Anei-Lucia Cortez, ea a calcat mai rau pe bec decât colegele sale. Desi era în perioada de eliberare conditionata, dupa un accident de masina cu parasirea locului faptei, actrita a încalcat sentinta. A încercat sa pacaleasca legea ca a facut munca în folosul comunitatii, iar minciuna s-a descoperit. Apoi a consumat de trei ori alcool, în ciuda faptului ca era monitorizata cu ajutorul unei bratari. De aceea a si subliniat judecatorul ca nu se pune problema comutarii sentintei la închisoare în munca în folosul comunitatii, si nici a eliberarii înainte de termen.

Totusi, Michelle are posibilitatea de a scapa mai repde. Ce a interzis judecatoru Daviann L. Mitchell poate fi încalcat de serif pentru doua motive: suprapopularea închisorii si buna purtare. Primul ramâne la latitudinea serifului, al doilea mai depinde si de vedeta. Daca ea se va dovedi cuminte, legile statului California îi garanteaza dreptul de a cere eliberarea. Dar nu atât de repede pe cât si-ar dori, probabil, starul din Lost...

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music