Ben Stiller - inca o noapte de aventuri la muzeu


Actorii Owen Wilson si Steve Coogan vor reveni alaturi de Ben Stiller in continuarea filmului "O noapte la muzeu", lansat anul trecut. Noul lungmetraj se numeste "Night at the Museum 2: Escape from the Smithsonian". Intr-un interviu acordat MTV, actorul Hank Azaria a marturisit: "Eu voi interpreta un faraon egiptean fictiv ce revine la viata. Voi fi raufacatorul cu multe planuri diabolice pentru societatea moderna iar sarmanului Ben Stiller va fi prins la mijloc".

"Owen Wilson revine, la fel si Steve Coogan sau Rocky Gervais. Sunt si alti actori nostimi ce momentan nu au semnat pentru interpretarea personajelor istorice", a adaugat Azaria. "Night at the Museum 2: Escape from the Smithsonian" va fi regizat tot de Shawn Levy, cel care a realizat si prima parte.

Filmul “O noapte la muzeu” prezinta povestea lui Larry Daley, interpretat de Ben Stiller, care pare a fi urmarit de ghinion. El reuseste, totusi, sa se angajeze ca paznic de noapte intr-un muzeu de istorie si este convins ca noua slujba ii va schimba viata. Larry scoate la lumina un blestem antic si peste noapte toate animalele din muzeu prind viata. Lucrurile par sa scape de sub control, iar Larry este nevoit sa gaseasca o modalitate de a pune capat blestemului.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music