P.S. Te iubesc


Nume real:P.S. I Love You
Regia:Richard LaGravenese
In rolurile principale:Gerard Butler, Hilary Swank
Gen:Comedie, Drama, Romantic
An:2007
Premiera in Romania:11.07.2008



Descriere:
Cu totii avem nevoie de un inger pazitor...

Unii dintre noi asteapta toata viata pentru a-si descoperi sufletele-pereche, dar nu si Holly (Hilary Swank) si Gerry (Gerard Butler). Apropiati inca din copilarie, ei isi terminau propozitiile unul altuia si pastrau un zambet pe buze chiar si atunci cand se certau. Nimeni nu si-l putea imagina pe unul dintre ei in lipsa celuilalt. Dar intr-o zi inimaginabilul se produce, iar moartea lui Gerry o devasteaza pe Holly. Insa, odata cu cea de-a 30-a zi de aniversare a sa, Gerry revine la viata, nu material, ci prin intermediul a 12 scrisori, cate una pentru fiecare luna a anului, care sa o ghideze pe Holly in noua sa viata; fiecare scrisoare purtand epilogul "PS, I love you".

Pe masura ce scrisorile sunt deschise, si anul trece, Holly redescopera fericirea si forta de a merge mai departe, cu ajutorul barbatului care o cunoaste mai bine decat oricine. Impreuna cu prietenii si familia sa galagioasa si iubitoare, Holly reuseste sa treaca peste momentul tragic din viata ei. Ea intelege cat de pretioasa este viata pe care o traieste, cu ajutorul ingerului pazitor care o vegheaza.

Regizorul Richard LaGravenese a realizat acest film dupa un scenariu bazat pe bestsellerul cu acelasi nume al britanicei Cecilia Ahern.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music