Patrick Swayze, doar cinci saptamani de trait


Publicatia americana “National Enquirer” a dezvaluit ca actorul Patrick Swayze mai are doar cinci saptamani de trait. El sufera de cancer de pancreas in stadiu terminal. Starul in varsta de 55 de ani a fost diagnosticat in luna ianuarie cu aceasta boala. Presa americana mai scrie ca in ultima luna, Swayze a efectuat mai multe sedinte de chimioterapie, insa doctorii par sa nu aiba prea multe sperante.

"Lui Patrick i s-a spus ca ar putea beneficia de alte doua tratamente insa cancerul de care sufera nu a raspuns pana acum la nimic. Medicii nu au multe sperante de vindecare", a declarat o sursa citata de publicatia americana. Actorul a pierdut cel putin 10 kilograme in greutate in ultimele saptamani si a fost supus unei diete pe baza de lichide.

Primele simptome ale bolii au aparut la sfarsitul anului trecut, cand Swayze turna un episod pilot pentru serialul "The Beast", in care juca rolul unui agent FBI.

Intr-un comunicat publicat recent, medicul actorului a confirmat boala acestuia, dar a declarat ca speranta de viata a lui Swayze depaseste cinci saptamani. Conform doctorului George Fisher, se pare ca acesta raspunde pozitiv tratamentului si ca boala nu este intr-o faza atat de avansata precum s-a vehiculat in presa de scandal. "Toate rapoartele care descriu altfel starea pacientului sunt neadevarate. Suntem mult mai optimisti decat s-a vehiculat in presa", a spus doctorul.

Patrick Swayze a devenit celebru o data cu rolurile din "Dirty Dancing", "Ghost" sau "Point Break".

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music