Jocuri murdare


Nume real:Leatherheads
Regia:George Clooney
In rolurile principale:George Clooney, John Krasinski
Gen:Comedie, Romantic, Sport
An:2007



Descriere:
Leatherheads e o comedie romantica ce schiteaza geneza fotbalului (american) profesionist de la inceputul secolului 20, perioada 1920 mai exact.

Dodge Connolly e un om chipes, cu o constitutie mai mult decat solida, care se simte la fel de bine conducandu-si colegii intr-o bataie de bar sau alergand spre un eseu in mijlocul unui stadion plin. In momentul in care echipa isi pierde sponsorul si intreaga liga americana e in pericol de disparitie Dodge arata ca nu e numai un pachet de muschi si face tot posibilul sa-l readuca in echipa pe Carter Rutherford, o fosta vedeta de fotbal si un veteran decorat cu numeroase medalii.

Mai mult, acesta este un mic erou american si are o viteza exceptionala, fiind o adevarata comoara pentru echipa. Ziarista Lexie Littleton e convinsa ca Rutheford e prea bun ca sa fie adevarat si incepe sa sape adanc in trecutul sau in cautarea de detalii compromitatoare. In tot acest timp cei 2 colegi de echipa intra in competitie pentru afectiunea acesteia, rezultand un joc nu totdeauna curat in care Conolly recurge la orice mijloc pentru a mentine echipa pe drumul ascendent pe care a intrat si in acelasi timp sa castige afectiunea ziaristei.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music