Bond "Quantum of Solace" nu se va mai filma la Machu Picchu


Producatorii noii serii James Bond "Quantum of Solace" au afirmat vineri cum ca au renuntat la planurile de a filma langa ruinele incase de la Machu Picchu - cel mai popular sit turistic din Peru. Filmarle pentru al 22-lea film din seria James Bond, cu Daniel Craig in rolul superspionul britanic, erau programate sa inceapa luna aceasta la Cuzco, un oras situat in sud-estul Peru-ului in apropiere de cetatea antica incasa.

"Au decis sa nu vina din cauza conditiilor meteorologice. Nu au fost siguri ca nu va ploua, iar programul lor este foarte strans", a spus directoarea companiei peruviene angajate sa asiste filmarea. In ultima luna insa, au avut loc numeroase demonstratii la Cuzco, protestatarii acuzand schimbarea legilor peruviene, devenite mai permisive cu construirea (inclusiv a unor platouri de filmare)langa siturile istorice; traficul pe autostrada a fost suspendat, iar aeroportul si caile ferate inchise.

Anumiti oficiali din cadrul guvernului s-au plans ca asemenea proteste ameninta turismul si investitiile pe termen lung. Intre altele, s-a renuntat la Cuzco pentru desfasurarea summitului cu 21 de sefi de state, programat pentru anul acesta.

Directoarea companiei peruviene angajate sa asiste filmarea la "Bond - Quantum Solace" sustine ca decizia de a anula productia in Cuzco a filmului nu are nici o legatura cu protestele."Mi-au spus ca motivele au fost strict limitate la factorii meteo". "Quantum of Solace" are in rolurile principale pe Daniel Craig si pe Olga Kurylenko, urmarind aventurile spionului intr-o aventura intercontinentala.

Filmul e programat sa ajunga la cinematografele din lume in noiembrie, si va fi produs de Columbia Pictures, parte din Sony Corp, si de Metro-Goldwyn-Mayer Inc.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music