Cele mai proaste prime intalniri... in film


Existe unele filme - mostra pentru prime intalniri ratate. Deci daca ai avut vreodata o intalnire cu o fata si a iesit prost , nu dispera, nu esti singur! Deoarece joia asta cade Valentine's Day, e o idee buna sa te uiti la filme si sa compari prima ta intalnire nereusita cu cele mai rele din film... Atata timp cat ajungem sa ne amintim esecul unei prime intalniri nefericite, trebuie sa ne gandim ca asta e o parte a vietii, care se tot repeta, de la Adam si Eva incoace... .

Taxi Driver (1976):

Sa-si dea intalnire cu o minora e cu siguranta o idee proasta. Dar poate fi una si mai proasta: sa duci o fata respectabila intr-un cinema porno. Si a fost rau si cand Dustin Hoffman a dus-o pe Katherine Ross intr-un club de striptease in The Graduate. Bine macar ca a ramas cu ea, dupa toate. Insa n-ar fi avut nicio sansa Robert de Niro sa o cucereasca pe Cybill Shepherd, dupa o asemenea conjunctura nefericita, la prima intalnire.

Pulp Fiction (1994) (in imagine Uma Thurman si Travolta)

Alta idee proasta e sa iesi cu sotia sefului. Chiar daca e ideea lui insusi. Atunci, cel mai bun lucru e sa speri ca n-o sa se intample nimic rau. Cum ar fi ca ea (Uma Thurman ) sa gaseasca doza ta de heroina, sa creada ca e cocaina si sa traga o supradoza. Sa fii nevoit sa-i infigi o seringa cu adrenalina in inima e la fel de "placut" ca si o intalnire cu un asasin. Chiar daca suna romantic, intr-un fel...

License to Drive (1988):

Imagineaza-ti ca te pregatesti pentru examenul de soferie, si cea mai tare fata din scoala a acceptat sa iasa cu tine in seara cand iei permisul. Dar nu iei permisul. Si furi masina bunicului. Iar dupa astea, fata bea prea mult si lesina pentru restul serii. Asta e doar inceputul. License to Drive e unul dintre filmele care arata cat de prost poate iesi prima intalnire cand au loc un amestec de legi ale lui Murphy si efectul bulgarelui de zapada. Ca si alte comedii, arata ca poti sa distrugi o masina de mai multe ori, iar la prima intalnire, ca si prima data cand conduci, e mai bine sa fii intr-o masina ieftina.

Hard Candy (2005):

Hard Candy arata cam ce poate sa se intample mai rau unui tip la prima intalnire. Evident, niciun barbat nu ar trebui sa-si dea intalnire cu fete de 14 ani pe net; deci n-ar trebui sa ne para rau pentru Patrick Wilson cand e torturat psihologic (si, se pare, si fizic) de Ellen Page (o vedeti acum in cinematografe, in rolul lui Juno), dar parca nici nu-ti vine sa te bucuri cand vezi ca e castrat, indiferent cat de antipatic ar fi barbatul respectiv.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music