Va declar sot si... sotie?


Nume real:I Now Pronounce You Chuck and Larry
Regia:Dennis Dugan
In rolurile principale:Adam Sandler, Jessica Biel, Kevin James
Gen:Comedie
An:2007



Descriere:
Orice este mai bun decat Va declar sot si sotie (I know pronounce you Chuck and Larry). Se afla cam la acelasi nivel cu Epic Movie. Cand nu este dezgustator, este stupid si vice versa. Te invata in esenta ca homosexualii sunt niste fiinte ridicole, retardate si jenante, "not that there's anything wrong with that" ar adauga Seinfeld.

In afara de faptul ca-si bate joc de homosexuali, isi bate joc de absolut oricine si orice care nu este un mascul feroce, de varsta mijlocie. Femei, asiatici, persoane supraponderale, latino, copii, catei, purcei etc. Nimeni nu scapa. Este un film numai bun pentru cei care prefera o insulta mediocra in loc de o poanta inteligenta.

Cine sunt Chuck (Adam Sandler) si Larry (Kevin James, aka grasanul din Hitch) la urma urmei? Doi pompieri (ooo, ce macho) care sunt nevoiti sa se casatoreasca pentru ca Larry sa se asigure ca in cazul nefericit in care ajunge ingrasamant, copiii lui sa nu ramana pe strazi. Pentru asta are nevoie de un partener domestic pe care sa-l treaca beneficiar in asigurarea lui de viata.

Cand oamenii de la compania de asigurari vin sa investigheze relatia celor doi, pentru a se asigura ca nu mint doar pentru a obtine avantaje "ilegale", Chuck si Larry se casatoresc pentru a face minciunica lor mai convingatoare. Sunt astfel instruiti de o domnisoara avocat interpretata de Jessica Biel.

Adam Sandler poate fi amuzant si in general mi-au placut filmele lui pentru ca de cele mai multe ori imi vine sa rad cand incepe sa urle furios. Din pacate in filmul asta erau prea multe stereotipuri si glume facute cu rea-vointa pentru ca eu sa ma simt bine.

Ok, nu strica sa-ti bati joc de semeni. God knows ca unii dintre ei o merita! Dar filmul asta nu stie unde sa se opreasca. Exista o linie... iar un Rob Schneider machiat precum un chinez si Ving Rhames cantand "I'm every woman" in dus cam trec de acea linie. Adam Sandler mai face cateva poante bune, dar o data linia trecuta, you can't go back. Este linia care desparte umorul de calitate de prost-gust.

Ce as putea sa spun pozitiv despre filmul asta este ca Steve Buscemi apare in el (si Buscemi RULLZ!) si Jessica Biel apare in costum de Catwoman si apoi in sutien. De ce mi-au placut chestiile astea? Not cause I'm gay, ci pentru ca reprezinta cele mai sincere si bullshit-free momente din filme.

Uite, o avem pe Jessica Biel intr-un film cu glume despre homosexuali. Trebuie sa le dam si heterosexualilor ceva ca sa se simta bine. Prin urmare Jessica, draga, jos cu hainuta. Hai, ca oricum nu convingi pe nimeni ca esti avocata.

Va declar sot si sotie este o comedie de prost-gust despre prejudecatile americanilor cu privire la homosexuali. Nu am ras prea mult si nici nu am receptionat vreun mesaj despre toleranta. Toleranta insa este asa de gay.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music