Sin City 2


Nume real:Sin City 2
Regia:Frank Miller, Robert Rodriguez
In rolurile principale:Mickey Rourke, Clive Owen, Rosario Dawson
Gen:Actiune, Drama, Thriller
An:2008-9



Descriere:
Continuarea filmului de succes Sin CIty (2005), regizat de acelasi Robert Rodriguez, alaturi de Frank Miller, autorul benzilor desenate.

Povestea filmului va avea la baza cea de-a doua carte a seriei de BD-uri. Cartea se numeste A Dame to Kill For, si prezinta noi aventuri ale lui Dwight McCarty (Clive Owen), situate cronologic inaintea celor din The Big Fat Kill. Ava Lord, o femeie din trecutul sau, revine in viata sa, creandu-i astfel nenumarate probleme.

Pentru rolul Avei Lord, Angelina Jolie fusese mult timp favorita. Dupa ce aceasta si-a declinat aparitia, numele lui Rachel Weisz a fost din ce in ce mai des pomenit ca o posibila interpreta, desi fanii nu sunt, in general, prea incantati.

Alti vechi prieteni de-ai lui Rodriguez sunt si ei foarte aproape de-a aparea in film. Este vorba despre actorii din A fost odata in Mexic / Once upon a time in Mexico, Johnny Depp si Antonio Banderas.

Depp primise inca de la primul film un rol, acela al lui Jackie Boy, dar a trebuit sa renunte datorita filmarilor la Libertinul / The Libertine. Rolul a fost pana la urma interpretat de Benicio del Toro.

De asta data, se pare ca Depp a primit rolul Wallace din povestea Hell and Back. Wallace e un post soldat care salveaza o sinucigasa, Esther, de la moarte. Cei doi merg sa bea ceva impreuna, dar Wallace e drogat si tanara rapita.

Plecat in cautarea tinerei alaturi de Delia, colega ei de camera, Wallace e atacat de catre Manute (Michael Clarke Duncan). In cautarile sale, e ajutat de un fost camarad de razboi, caruia i se spune Capitanul.

Intr-un sfarsit, Esther e gasita la ferma familiei Roark, si e eliberata cu conditia ca Wallace sa nu dezvaluie niste secrete. Povestea are un final fericit, lucru cam rar intalnit in serie: cei doi parasec Basin City impreuna, indreptandu-se spre o viata mai buna.

Sin City 2 fusese initial planificat sa apara in toamna lui 2007, dar a fost amanat datorita separarii lui Rodriguez de sotia sa, producatoarea Elizabeth Avellan. Recent, autorul clasicului Desperado a declarat ca productia celui de-al doilea film va incepe in iunie.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music