Premiile Annie: cele mai tari animatii din 2007


“Ratatouille” a castigat nu mai putin de 11 distinctii la cea de-a 35-a editie a Premiilor Annie, cele mai importante din industria filmelor de animatie, anunta Variety. Ceremonia a avut loc vineri seara. “Ratatouille” a castigat inclusiv titlul de Cel mai bun film de animatie al anului si Cel mai bun regizor - Brad Bird. Cea mai buna voce a anului a fost desemnata cea a lui Ian Holm - Skinner in “Ratatouille”. Michael Giacchino a castigat titlul de Cea mai buna coloana sonora tot pentru “Ratatouille”.

La categoriile dedicate productiilor pentru televiziune au fost premiate Futurama “Bender’s Big Score”, “Creature Comforts” si “El Tigre”.

Annie Awards este un ghid important in ceea ce priveste productiile animate care au sansa sa fie recompensate cu un premiu Oscar. In anii trecuti, premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj animat a revenit, in general, castigatorului unui premiu Annie.

A 35-a ceremonie de decernare a premiilor Annie a avut loc la Royce Hall, Universitatea California din Los Angeles, pe 8 februarie.

0 comentarii:

Parteneri

Free mp3 Music